LEGYEN A LINKPARTNEREM!
 
Amennyiben szeretne linkcserepartneremként bannert vagy csak egyszerű szöveges linket megjelentetni honlapom nyitóoldalán, kérem, töltse ki az alábbi kérdőívet, majd válasszon a lap alján található bannerjeim közül. A választott banner kódját, kérem, másolja be honlapja forrásába - az oldal url-jének meg kell egyeznie azzal a címmel, melyre leendő linkje is mutatni fog, hiszen ott fogom ellenőrizni a megjelenést! Minden jelentkezőt egyedileg bírálok el, s eredménytől függetlenül mindenkinek személyes visszajelzést küldök. Pornográf, uszító, illegális(an) termékeket forgalmazó/ajánló stb. oldalakat nem áll módomban linkcsere-partnerként elfogadni, az ilyenek tulajdonosait kérem, ne is fáradjanak az űrlap kitöltésével. Amennyiben mindent rendben levőnek találok, 24 órán belül megjelenítem bannerjét honlapom főoldalán. Előre is köszönöm szíves együttműködését!

Kérem, töltse ki az összes rubrikát!

Title (a honlap neve; rövid frappáns leírás, mely az egérmutató link fölé vitelekor jelenik meg):
Url (a honlap internet-címe, pl. http://www.honlapom.hu/):
Alt (alternatív leírás arra az esetre, ha a banner nem jelenik meg; tulajdonképpen egyfajta szöveges linkként fog üzemelni):
Banner forráskódja:
E-mail (az Ön e-mail címe, amelyen értesíteni tudom a linkcserével kapcsolatban):
 
Kérem, másolja be a kiválasztott banner (vagy a szöveges link) kódjat az alatta található szövegmezőből honlapja azon oldalának forrásába, amelyre az Ön által cserére kínált link mutatni fog!

Tetőfedés, bádogosmunkák, szigetelés...Tetőfedés, bádogosmunkák, szigetelés...Tetőfedés, bádogosmunkák, szigetelés...

Tetőfedés, bádogosmunkák, szigetelés...

  •OLDAL TETEJÉRE•  

"Háza félkész, TETŐ NÉLKÜL???" - szigetelés, tetőfedés, bádogozás
IndexReferenciákKapcsolatAdatvédelem
Hívjon bármikor!
+36702865088

Tetők Őrangyala