ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
 
Jelen Nyilatkozat Kiss Zoltán Ferenc adatkezelési és adatvédelmi irányelveit tartalmazza.

Bármely megrendelő, leendő megrendelő, érdeklődő vagy visszatérő ügyfél (továbbiakban: Ügyfél) az interneten keresztül - közvetlen üzenet vagy Kiss Zoltán Ferenc (továbbiakban: Szolgáltató) részére elektronikus levél küldése során -, ugyanígy telefonos vagy személyes beszélgetés keretében, valamint postai úton a Szolgáltató tudomására jutott adatait (telefonszám(ok), e-mail cím(ek), név, levelezési, illetve lakcím stb.), melyek a további kapcsolattartáshoz nélkülözhetetlenek, a Szolgáltató bizalmasan kezeli. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Ügyfél adatait minden eshetőségre felkészülve korlatlan ideig tárolja; ám a tárolt adatokat az Ügyfélen és a Szolgáltatón kívül harmadik személynek nem adja ki.

Továbbá a Szolgáltató nyilatkozik arról, hogy a birtokába jutott adatokat csak az Ügyfél által kezdeményezett kommunikáció (árajánlatkérés, megrendelés, érdeklődés, folyamatban lévő munka részleteiről való tájékoztatás stb.) folytatására használja, kéretlen reklámozói, illetve promóciós tevékenységhez nem veszi igénybe, az Ügyfelet annak kifejezett kívánsága híján ilyesmivel nem zaklatja.

A honlap cookie-kat (sütiket) használ, amelyek egyszerű, a böngészési élmény növelését szolgáló kódok, és semmiképp nem ártalmasak az Ügyfél számítógépére, illetve személyes adataira nézvést. Amennyiben nem kívánja ezek működését, böngészőjében letilthatja alkalmazásukat.


Kiss Zoltán sk.
 
  •OLDAL TETEJÉRE•  

"Háza félkész, TETŐ NÉLKÜL???" - szigetelés, tetőfedés, bádogozás
IndexReferenciákKapcsolatAdatvédelem
Hívjon bármikor!
+36702865088

Tetők Őrangyala